0 0
Read Time:45 Second

KRIMINALITET • Skola | Barn / Ungdomar / Misshandel 
>>
På måndagseftermiddagen (läs 14 oktober) blev en elev vida Tiundaskolan brutalt nedslagen av ett antal maskerande personer.

Misshandeln ska ha skett utanför idrottshallens entré och stoppades, enligt uppgifter UMLN tagit del av, av en förbipasserande trafikant.
”Skoleleven togs om hand och polis är inkopplad”, skriver skolans rektor Monika Wahlstedt i ett brev till skolans alla föräldrar.

Vittnen finns
Vid händelsen ska flera elever från Tiundaskolan ha befunnit sig i direkt närhet till det inträffade och någon/några ska dessutom ha filmat misshandeln. Polisen är naturligtvis angelägen om att få in vittnesmål och tips. Som alltid vid händelser likt denna är risken stor att ogrundad ryktesspridning följer. Därför är det viktigt att den som har uppgifter om det inträffade kontaktar polisen.
Har du sett något? Ring telefonnummer 114 14 och hänvisa till händelsen utanför Tiundaskolan (igår), måndagen 14 oktober.
<<
_____________________
redaktion@luthagsnytt.se

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Misshandel vid Tiundaskolan på måndagseftermiddagen

  1. Hej Mia,

   Tack för att du påpekade detta med ”kontraproduktivt”. Det var en del av en ”slasktext” som av misstag blev kvar i den publicerade notisen. Den hörde ursprungligen hemma i anslutning till meningen om ”ogrundad ryktesspridning”.
   Återigen tack för påpekandet!
   Bästa hälsningar,
   redaktionen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.