0 0
Read Time:1 Minute, 53 Second

HALLOWEEN FURUVIKSPARKEN | Texten innehåller reklam 

>>
Efter förra årets succé med Halloweenfirande på Furuvik, där 13 379 gäster besökte parken på 7 dagar, kommer Halloween tillbaka i år igen. Förra årets uppskattade attraktioner som Kaptensgården och Labyrinten får sällskap av två helt nya rysliga nyheter. Dessutom kommer två nya matkoncept presenteras; Pumpkin & Pancakes och marshmallowgrillning.

Furuviksparken i samband med Halloween i fjol. (Arkivbild)

”Det är många år sedan Orientexpressen försvann spårlöst på vägen till Istanbul. En expedition tillsattes för att hitta det försvunna tåget och efter månader av sökande återfanns det tillslut, övervuxet av murgröna och törnar på en sedan länge övergiven perrong. Tågvagnarna togs om hand och har idag hittat till Furuvik. Ingen vet vad som hände med tåget innan det parkerade på den övergiva perrongen, men en sak är säker. Något mörkt har intagit de trånga kupéerna… och vad det än är, så gillar det inte oinbjudna gäster…”


Den 26 oktober slår Furuvik upp grindarna för sju dagars Halloweenfirande och kusligheter. I år kommer besökaren att bjudas på en helt ny Halloweenattraktion för de riktigt modiga och en ny Hallonweenaktivitet för alla åldrar: Ett nytt spökhus har tagit plats i parken och det tidigare tågpensionatet i Furuvik blir nu Skräckexpressen. Åldersrekommendationen för Skräckexpressen är 7 år och man hittar spökhuset vid det kusliga poolområdet (åldersrekommendationen för Skräckexpressen är 7 år).

– Det känns jättekul att äntligen få avslöja årets stora Halloweennyhet: Skräckexpressen! Att kunna bjuda de allra modigaste barnen och föräldrarna på ett helt nytt skräckhus blir ett bra komplement till alla de andra rysmysiga upplevelserna i parken, vilket kommer att göra årets Halloweenupplevelse till något utöver det vanliga, säger Nina Tano, vd på Furuvik och fortsätter: Efter den så lyckade Halloweenpremiären i fjol är det extra roligt att återigen få bjuda in till rysmys hos oss.

I samband med Halloween öppnar parken också upp delar som gästerna normalt inte har möjlighet att besöka – som Kaptensgården med familjen Sjöskum och Cirkusbyggnaden.
Under Halloween är även Furuvik Havshotell och Furuvik Havskrog öppet där man kan boka Halloweenpaketet. I priset ingår att gästerna får en natt på Furuvik Havshotell, entré till Halloween på Furuvik, frukostbuffé samt fri parkering.

_______________________________
Pressmeddelande från Furiviksparken
(Urspr. publicerat 20 september 2019)
_______________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.