0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

(MARKNAD / LOPPIS / KVINNOR FÖR MISSION / LIONS LINNÉ / LINNÉS KAMMARE)
>>           
Nu närmar vi oss adventstid med stormsteg. Tilltagande kyla och en ständig påminnelse om den snö som (förr eller senare) kommer att falla. Black Friday tonar bort i backspegeln och Lucia – ja hon kommer snart med ljus till alla oss som redan har tröttnat på mörkret!

Dessutom är det alla dessa marknader m.m. som nu hägrar på himmelen. Eller vad sägs om Kvinnor för Missions kombinerade marknad och loppis i kyrkans hus i morgon, lördag 24 november!? Kom och njut av ett stort utbud, handla och bidra samtidigt till deras arbete för olika projekt i olika delar av tredje världen. (Här kan du betala kontant eller med Swish) 
Eller åk på boksläpp på Linnés Kammare vid Vallhovs säteri. Det är Kerstin Landström som kommer med en ny, underbar bok med sköna och roligt illustrerade barncitat. Naturligtvis är kafét öppet, och butiken m.m. (Här kan du betala med såväl kort som kontanter).
På söndag (25/11) är det så dags för Lions Linnés klassiska julmarknad i Stabby prästgård. Mellan kl. 12 och 16 hålls den årliga och alltid välbesökta tillställningen. Det ’bjuds’ på hembakat bröd, hantverk, kransar, loppis, lotterier och kaffeservering. (Här kan du också betala kontant eller med Swish).

För den som vill ta sig en tur lite längre bort bjuder Sigtuna in till sin traditionella julmarknad på söndag (25/11). De flesta betalsätt accepteras här. MEN, att ha med sig kontanter till en marknad/loppis är sällan fel. Detta gäller som regel alltid.
_____________________
redaktion@luthagsnytt.se
_____________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.