0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

NYÅRSHÄLSNINGAR FRÅN REDAKTÖREN —

 

Äntligen går 2020 till historien. Och det gör det som ett av de sorgligaste, tråkigaste, obehagligaste och krångligaste åren på väldigt länge. Tvi vale!

Nu blickar vi framåt, mot ett år där vi som människor sannolikt tar kommandot över vår förtryckare (coronaviruset, om någon känner sig osäker på vad som åsyftas) från 2020. Vaccin börjar injiceras i takt med att dagsljuset tar tillbaka sin rättmätiga del av dygnet.

Vi på UMLN arbetar redan för fullt med kommande vårnummer — ute i butik den 5 mars — och kan konstatera att det kommer att bli ett typiskt ”Luthagsnytt”; jordnära och folkligt. Precis som det ska vara, lite smekande medhårs samtidigt som vi inte backar för de jobbigare ämnena. Vi är den lilla grästuvan som kan hjälpa såväl som stjälpa. Med detta följer ett ansvar för att förvalta det magasin som såg sin början för sexton år sedan, 2005. Men också en angenäm skyldighet att försöka gå med vår samtid och tidigt kunna skönja framtiden. Det sistnämnda är i stor grad beroende av dig som läsare; hör av dig om du har idéer, ros och ris eller kanske bara vill tipsa om något i Uppsala. Vi är alltid intresserade av dig, din vardag och fest. I med- och motgång!

Men nu önskar vi på redaktionen dig och de dina en riktigt fin början på det nya året — 2021!!!!

Vi ses!

Vid tangentbordet,
Peder Strandh

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.