UMLN | Låt ditt företag synas i Uppsalas klassiska magasin!

UMLN (Uppsalamagasinet Luthagsnytt) är stans äldsta gratismagasin. Det riktar sig till alla som bor och/ eller arbetar i Uppsala.

Sedan 2005 har UMLN, eller Luthagsnytt som magasinet ursprungligen hette, varje år kunnat läsas gratis av Uppsalas invånare. Nästa år (2025) har vi på redaktionen gett ut magasinet i två decennier, något som givetvis har förlänat det en särskild plats i Uppsalabornas hjärtan. Varken lågkonjukturer, konkurrens, pandemier eller stigande tryckkostnader har rått på vår utgivning – och så kommer det att fortsätta vara. Och hör sen!

Magasinet är gratis för läsaren tack vare våra högt uppskattade annonsörer och innehållet speglar det som angår och intresserar människor som bor i ”018-land”. Nu riktar vi oss till dig som driver ett företag, eller kanske arbetar för en firma som du tror skulle ha glädje och nytta av att noteras av våra läsare – i pappersmagasinet såväl som här på webben: Tveka inte att kontakta oss vid minsta intresse. Det är bara att lyfta luren och slå 0704-79 59 13, så svarar vi.

Och till Dig som läser UMLN; snart kommer årets första pappersutgåva, som traditionen bjuder inleder vi med ett fullsmockat våtnummer.

Väl mött!

/Peder Strandh med redaktion

 

 

 

Fler nyheter

MÖTESPLATSER
Uppsala kommun erbjuder föreningslivet lokaler

BILIST
Sjukhusvägen avstängd
24-31 maj

KROPP & HÄLSA
Psykisk ohälsa i skolan störst bland tjejer

KROPP & HÄLSA
Svenska solskyddsprodukter håller måttet mest

F&V
Fler grödor i växtföljden kan ge större skördar i ett förändrat klimat

UPPSALA
Kommunens befolkningsprognos 2024–2050