DÖDSFALL: Skafferiägarinnan Karin Lindberg har avlidit

| DÖDSFALL / KARIN LINDBERG / KARINS SKAFFERI |

>>
I ett inlägg på Instagram meddelar Karin Lindbergs (Karins skafferi) familj att Karin har gått bort. ”Karin gick bort mycket hastigt i helgen (midsommarhelgen, red) efter en kort tids sjukdom”, skriver de och fortsätter: ”Nu på onsdag (26/6) håller Lotta som säkert många ut av er redan träffat i butiken tillsammans med oss i familjen öppet en sista dag”.
De tackar avslutar inlägget på Instagram med att tacka ”alla vänner, kunder och leverantörer som de senaste tio åren har uppfyllt Karins dröm om äga och driva sitt egna lilla Skafferi i Luthagen”.

Liksom alla som känner Karin, och vi är många som har lärt känna henne genom åren i hennes fantastiska delikatesskafferi på Geijersgatan 15, så känner vi på redaktionen en chock och stor sorg. Det var inte länge sedan (i nummer ett 2019) som vi skrev om hennes planer för det stundande pensionärslivet efter att hon i sommar skulle ha stängt sitt skafferi. Och så möts vi nu av den så beklagliga nyheten om hennes död. Våra tankar går i denna stund i första hand till Karins familj och närmast sörjande. Hon har lämnat ett bestående avtryck i den genuina Luthagsandan och vi är många som är henne djupt tacksamma. För allt du gav, för att du var du – vila nu i frid, Karin.
Karin Lindberg blev 69 år.


______________________________
Redaktionen genom Peder Strandh
______________________________

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler nyheter

Uppsala vidare mot att bli europeisk kulturhuvudstad 2029

STUDIE | Distansundervisning ledde till minskad vård för psykisk ohälsa

LITTERATUR | Ny bok om strömmad läsning

Sportlovsveckan på UKK

Han blir Uppsalas nya stadsarkitekt

Uppsala utsedd till Sveriges främsta idrottskommun