DÖDSFALL: Skafferiägarinnan Karin Lindberg har avlidit

| DÖDSFALL / KARIN LINDBERG / KARINS SKAFFERI |

>>
I ett inlägg på Instagram meddelar Karin Lindbergs (Karins skafferi) familj att Karin har gått bort. ”Karin gick bort mycket hastigt i helgen (midsommarhelgen, red) efter en kort tids sjukdom”, skriver de och fortsätter: ”Nu på onsdag (26/6) håller Lotta som säkert många ut av er redan träffat i butiken tillsammans med oss i familjen öppet en sista dag”.
De tackar avslutar inlägget på Instagram med att tacka ”alla vänner, kunder och leverantörer som de senaste tio åren har uppfyllt Karins dröm om äga och driva sitt egna lilla Skafferi i Luthagen”.

Liksom alla som känner Karin, och vi är många som har lärt känna henne genom åren i hennes fantastiska delikatesskafferi på Geijersgatan 15, så känner vi på redaktionen en chock och stor sorg. Det var inte länge sedan (i nummer ett 2019) som vi skrev om hennes planer för det stundande pensionärslivet efter att hon i sommar skulle ha stängt sitt skafferi. Och så möts vi nu av den så beklagliga nyheten om hennes död. Våra tankar går i denna stund i första hand till Karins familj och närmast sörjande. Hon har lämnat ett bestående avtryck i den genuina Luthagsandan och vi är många som är henne djupt tacksamma. För allt du gav, för att du var du – vila nu i frid, Karin.
Karin Lindberg blev 69 år.


______________________________
Redaktionen genom Peder Strandh
______________________________

Fler nyheter

KULTUR —
Skönt groove väntar på Uppsala Reggae Festival 2024

UTFLYKTSMÅL —
Sommarens bakluckeloppis i Ulva

STRANDH-
HUGGET hos folkäre KNUT KNUTSON

KULTUR —
Utställningen Svampskogens hemligheter

UPPSALA FÖRR —
Historiska temavandringen ”De som drev framåt”

SJUKVÅRD —
Undernäring hos sjuka och äldre behöver uppmärksammas mer