0 0
Read Time:58 Second

| TEKNOLOGI | e-tjänster >>

Uppsalas kommunala bostadsföretag Uppsalahems nya e-tjänster gör det lättare för hyresgäster att ta hand om sitt boende, skriver man i ett pressmeddelande. T.ex. kan du via deras app byta namn på dörren, hyra ut i andra hand eller få tips och råd när flyttlasset går.

Sedan lanseringen i mars har Uppsalahem rullat ut flera nya e-tjänster på sin webbsida. Det har till exempel, med hjälp av mobilt BankID, blivit mycket lättare att logga in på ”Mina Sidor”, och ärenden som tidigare har hanterats via blanketter har nu kunnat ersättas med smarta e-tjänster.

Nu kan den som är hyresgäst skapa ärenden för att överlåta, säga upp, byta eller hyra ut sitt boende. Om man är nyinflyttad eller snart ska flytta ut kommer man från och med nu att automatiskt få en guide med smarta tips och checklistor med saker att tänka på i samband med flytten.

Som hyresgäst hittar du alla nya e-tjänster direkt under fliken ”Mina Sidor”. Den som eventuellt har glömt bort sitt lösenord kan beställa ett nytt eller testa att logga in med mobilt BankID.

.

| Artikeln bygger på ett pressmeddelande från Uppsalahem |
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.