Fyrisgården arrangerar gala till förmån för Musikhjälpen

(MUSIKHJÄLPEN / FYRISGÅRDEN / GALAKVÄLL / INSAMLING)

>>                
Årets tema för Musikhjälpen handlar om att alla har rätt att funka olika. Ungefär en miljard människor har idag en funktionsnedsättning och räknas som en av världens mest diskriminerade och utsatta grupper.

Just i Sverige har vi kommit långt i arbetet, men runt om i världen marginaliseras och isoleras personer med funktionsnedsättning varje dag.
De utmaningar som personer med funktionsnedsättningar ställs inför är inte något nytt för oss på Fyrisgården. Därför brinner vi extra mycket för årets Musikhjälpen.
För att bidra till årets insamling anordnar vi på Fyrisgården flertalet aktiviteter och evenemang där intäkterna går oavkortat till vår insamling, och på onsdag den 12 december anordnar vi en galakväll till förmån för Musikhjälpen.

Galakvällen börjar klockan 17.00 på Fyrishov när vi tillsammans med spelare, ledare och föräldrar i Fyrisgården IK spelar en uppvisningsmatch med pausunderhållning från våra duktiga showdansgrupper. Efter uppvisningsmatcherna och dansshowen öppnar vi dörrarna på Fyrisgården
för ytterligare underhållning från våra musik- och dansgrupper. Under kvällen kommer det finnas möjlighet att fynda på vår loppis som står öppen under hela veckan samt ta en titt på de olika konstverk som vi auktionerar ut till förmån för Musikhjälpen, se bild nedan.

(Artikeln fortsätter nedanför bilden)

(Foto: Fyrisgården)

Och inte nog med det: På lördag den 15 december kommer vi att medverka live i Musikhjälpen! På lördag morgon, klockan 08.00, sänder vi live från Fyrisgården där vi berättar om vår verksamhet, insamling och det extrainsatta discot (också det till förmån för Musikhjälpen) som sker senare på dagen.

________________________________________________________
Signerat Fyrisgården | redaktion@luthagsnytt.se
________________________________________________________
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Fler nyheter

Uppsala vidare mot att bli europeisk kulturhuvudstad 2029

STUDIE | Distansundervisning ledde till minskad vård för psykisk ohälsa

LITTERATUR | Ny bok om strömmad läsning

Sportlovsveckan på UKK

Han blir Uppsalas nya stadsarkitekt

Uppsala utsedd till Sveriges främsta idrottskommun