Ahlstedt och Almerfors får förtroende att leda Moderaterna

(MODERATERNA / GRUPPLEDARE / FREDRIK AHLSTEDT / THEREZ ALMERFORS)
>>           
På tisdagskvällen fick Fredrik Ahlstedt och Therez Almerfors förnyat förtroende att leda Moderaternas kommunfullmäktigegrupp under kommande mandatperiod. Fredrik Ahlstedt valdes enhälligt till gruppledare och Therez Almerfors valdes enhälligt till vice gruppledare.

Fredrik Ahlstedt har varit Moderaterna i Uppsala kommuns gruppledare sedan februari 2012 och är glad över att ha fått fortsatt förtroende att leda gruppen i ytterligare fyra år.

– Jag är mycket glad över att ha fått fortsatt förtroende att leda gruppen tillsammans med Therez Almerfors. Vi kommer att jobba vidare för uppsalabornas bästa och vi vet att det finns en stor förväntan på oss från väljarna att det ska bli ett maktskifte i kommunen, säger Fredrik Ahlstedt. Vi kommer att göra allt i vår makt för att det ska bli verklighet, säger Fredrik Ahlstedt (M).

Therez Almerfors är likaså glad och stolt över att hon och Ahlstedt fick förtroendet att leda den nyvalda gruppen av ledamöter och ersättare för Moderaterna.

– Vi har en riktigt bra uppställning av ledamöter och ersättare med bred kompetens och erfarenheter som kompletterar varandra bra. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Fredrik och övriga i gruppen för en kommun där alla han förvekliga sin livsdröm, säger Therez Almerfors (M).

__________________________________
Avsändare Moderaterna Uppsala kommun
______________________________________


Fler nyheter

PROFESSORN:
Undernäring hos sjuka och äldre behöver uppmärksammas mer

KULTUR —
Skönt groove väntar på Uppsala Reggae Festival 2024

UTFLYKTSMÅL —
Sommarens bakluckeloppis i Ulva

STRANDH-
HUGGET hos folkäre KNUT KNUTSON

KULTUR —
Utställningen Svampskogens hemligheter

UPPSALA FÖRR —
Historiska temavandringen ”De som drev framåt”