Misshandel på Tiundaskolan

(BROTT / MISSHANDEL / TIUNDASKOLAN / LUTHAGEN)
>>           


 
När en elev på Tiundaskolan lämnade sitt klassrum ska en elev från en annan skola ha stått och väntat på denne. När Tiundaeleven och den icke hemmahörande eleven stötte samman ska den förstnämnda ha blivit slagen och sparkad i ryggen. Det uppger UNT.

Torbjörn Kättström som är rektor på Tiundaskolan kommenterar händelserna med att det ska ha ”uppstått en ordväxling mellan de två och sedan har ett knytnävslag och en spark delats ut. Vi har polisanmält händelsen och eftersom de är minderåriga hamnar ärendet hos socialtjänsten om brott kan styrkas”, uppger UNT.

– Nu när terminen precis har börjat är det svårt att veta vem som tillhör skolan och vem som inte gör det, säger Torbjörn Kättström.

Han uppger att eleverna rör sig mellan skolorna hela tiden och att många känner varandra genom idrottsföreningar. Orsaken bakom bråket är i skrivande stund inte bekant men Torbjörn Kättström har uppmanat såväl personal som elever att hålla uppsikt över vilka personer som tillhör skolan och vilka som inte gör det.

_____________________________

Fler nyheter

TIPS & RÅD
Våren är här – så gör du om du hittar en djurunge

F&V
Nya mekanismer bakom antibiotikaresistens

INSÄNDARE:
Raggmunk och fläsk … Och spårväg!

FOLKLIGT
Festligt på Fyrisgårdens Broloppis

SPORT
Uppsalas Patricia Kamga slog svenskt juniorrekord

UPPSALA SÖDRA
Nu upphandlas byggandet av Uppsalas spårväg