0 0
Read Time:54 Second

(BROTT / MISSHANDEL / TIUNDASKOLAN / LUTHAGEN)
>>           


 
När en elev på Tiundaskolan lämnade sitt klassrum ska en elev från en annan skola ha stått och väntat på denne. När Tiundaeleven och den icke hemmahörande eleven stötte samman ska den förstnämnda ha blivit slagen och sparkad i ryggen. Det uppger UNT.

Torbjörn Kättström som är rektor på Tiundaskolan kommenterar händelserna med att det ska ha ”uppstått en ordväxling mellan de två och sedan har ett knytnävslag och en spark delats ut. Vi har polisanmält händelsen och eftersom de är minderåriga hamnar ärendet hos socialtjänsten om brott kan styrkas”, uppger UNT.

– Nu när terminen precis har börjat är det svårt att veta vem som tillhör skolan och vem som inte gör det, säger Torbjörn Kättström.

Han uppger att eleverna rör sig mellan skolorna hela tiden och att många känner varandra genom idrottsföreningar. Orsaken bakom bråket är i skrivande stund inte bekant men Torbjörn Kättström har uppmanat såväl personal som elever att hålla uppsikt över vilka personer som tillhör skolan och vilka som inte gör det.

_____________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.