0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

(BILDREPORTAGE / KULTUR / BARN & UNGDOM / LOPPMARKNAD / MÖTEN)            
>>  
       
Idag var det dags för årets Broloppis, hos Fyrisgården invid Idunspången. Ett trettiotal knallar sålde allt man kan tänka sig mellan himmel och jord; böcker, kläder, skor, nagellack, lampor, leksaker, garner, krukor och plantor och massor massor mer.
Kommersen blomstrade under den intenisva försommarsolen och dofterna av hemlagad falafel, kaffe, bullar och syrén fyllde luften. Rihab sålde sina piroger vilka också gick åt som smör i solsken (sällan har uttrycket känts lämpligare) och emellanåt tog hon ett vant tag om sin durbacka, en sorts orientalisk trumma, och drog i gång en beat som genast förflyttade åhörarna till sydligare breddgrader. En bit bort bjöds traditionell svensk folkmusik och kören Örontröst stämde in med skönsång som mestadels gick i dur denna dag. För den som ville pyssla fanns delar av Fyrisgårdens legosamling på plats liksom en skuggad målarhörna för den målarsugna.
Fyrisgården har gjort det igen … Skapat en mötesplats långt utöver det vanliga. Och på det en över lag hyfsad kommers, erfar UMLN. Gott så. Njut nu av dagens bildskörd.
Redaktör’n 

BILDSPECIAL från Fyrisgårdens broloppis 2018-05-19:


Hunden Oskar trivdes på broloppisen.


__________________  SLUT 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.