OMSORGSPRISET: Vem eller vilka ska nomineras? >>

(Signerat Uppsala kommun)
Personer som i sitt arbete gör skillnad för någon kan få det nya Omsorgspriset. Fram till 31 mars kan anhöriga, brukare och alla som arbetar på Uppsala kommun nominera en eller flera medarbetare inom kommunens socialtjänst och vård och omsorg. Socialnämnden, äldrenämnden och omsorgsnämnden delar ut priset i sommar.

Omsorgspriset går till en eller flera medarbetare inom kommunens socialtjänst och vård och omsorg som har bidragit lite extra till jämställdhet, delaktighet, god livskvalitet, innovationer och nytänkande. Nu är det dags att nominera de personer som kan få priset. Priset är äran och 10 000 kronor.
Genom att lyfta framgångsrika exempel vill kommunen stärka yrkesstoltheten och inspirera till innovation och utveckling. Därför delar Uppsala kommun för första gången ut Omsorgspriset till en eller flera medarbetare som har gjort skillnad för någon. Den som blir nominerad ska ha hjälpt en brukare att nå drömmar, peppat till bättre hälsa eller bidragit till bättre livskvalitet
Omsorgspriset kan gå till personer som arbetar i verksamhet som kommunen driver i egen regi eller i verksamhet som bedrivs av extern utförare.
Socialnämnden, äldrenämnden och omsorgsnämnden har tillsammans tagit fram Omsorgspriset. Totalt är det tre priser; ett pris delas ut från varje nämnd. Priset delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde i juni.
// Signerat Uppsala kommun
__________________________________________________________

Fler nyheter

UPPSALA
Kommunens befolkningsprognos 2024–2050

TIPS & RÅD
Våren är här – så gör du om du hittar en djurunge

F&V
Nya mekanismer bakom antibiotikaresistens

INSÄNDARE:
Raggmunk och fläsk … Och spårväg!

FOLKLIGT
Festligt på Fyrisgårdens Broloppis

SPORT
Uppsalas Patricia Kamga slog svenskt juniorrekord