0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

(Signerat Uppsala kommun)
Personer som i sitt arbete gör skillnad för någon kan få det nya Omsorgspriset. Fram till 31 mars kan anhöriga, brukare och alla som arbetar på Uppsala kommun nominera en eller flera medarbetare inom kommunens socialtjänst och vård och omsorg. Socialnämnden, äldrenämnden och omsorgsnämnden delar ut priset i sommar.

Omsorgspriset går till en eller flera medarbetare inom kommunens socialtjänst och vård och omsorg som har bidragit lite extra till jämställdhet, delaktighet, god livskvalitet, innovationer och nytänkande. Nu är det dags att nominera de personer som kan få priset. Priset är äran och 10 000 kronor.
Genom att lyfta framgångsrika exempel vill kommunen stärka yrkesstoltheten och inspirera till innovation och utveckling. Därför delar Uppsala kommun för första gången ut Omsorgspriset till en eller flera medarbetare som har gjort skillnad för någon. Den som blir nominerad ska ha hjälpt en brukare att nå drömmar, peppat till bättre hälsa eller bidragit till bättre livskvalitet
Omsorgspriset kan gå till personer som arbetar i verksamhet som kommunen driver i egen regi eller i verksamhet som bedrivs av extern utförare.
Socialnämnden, äldrenämnden och omsorgsnämnden har tillsammans tagit fram Omsorgspriset. Totalt är det tre priser; ett pris delas ut från varje nämnd. Priset delas ut i samband med kommunfullmäktiges sammanträde i juni.
// Signerat Uppsala kommun
__________________________________________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.