UA KOMMUN: Carina Juhlin fortsätter leda äldreförvaltningen

>>   
Carina Juhlin anställs som direktör för äldreförvaltningen. Hon fortsätter därmed i den roll som hon haft som tillförordnad direktör sedan 1 oktober 2017. Det beslutades kommunstyrelsen på sitt möte på onsdagen.

– Carina Juhlin har visat att hon har stor förmåga att leverera goda resultat. Hon har ett stort engagemang för Uppsalas äldre och får med sig sina medarbetare. Hon blir en viktig samlande kraft i arbetet med de utmaningar vi står inför när det gäller att utveckla verksamheten framöver, säger Joachim Danielsson, stadsdirektör.

Carina Juhlin har lång erfarenhet av arbete vid Uppsala kommun. Hon har tidigare arbetat som bland annat affärsområdeschef för områdena assistans och hemvård. Hon tillträder nu som ordinarie direktör för äldreförvaltningen med omedelbar verkan.

– Jag är glad över att ha fått förtroendet och är förväntansfull inför uppdraget som direktör för äldreförvaltningen. I Uppsala bedrivs det en bra vård för våra gamla men det finns alltid saker att förbättra. Frågor som är viktiga för mig är kvalitet, kontinuitet och bemötande. Jag vill fokusera på dessa frågor tillsammans med alla medarbetarna framöver, säger Carina Juhlin.
_____________________________
// Signerat Uppsala kommun

Fler nyheter

KULTUR —
Skönt groove väntar på Uppsala Reggae Festival 2024

UTFLYKTSMÅL —
Sommarens bakluckeloppis i Ulva

STRANDH-
HUGGET hos folkäre KNUT KNUTSON

KULTUR —
Utställningen Svampskogens hemligheter

UPPSALA FÖRR —
Historiska temavandringen ”De som drev framåt”

SJUKVÅRD —
Undernäring hos sjuka och äldre behöver uppmärksammas mer