VÅRTECKEN: Biljettsläpp för Bandyfinalen 2019 den 7 december

(SPORT & IDROTT / BILJETTSLÄPP / FINALEN / SM-BANDY / VÅRTECKEN)
>>             

Bandyfinalen 2019

Elitserien i bandy är i full gång med sju damlag och fjorton herrlag som slåss om finalplatserna på Studenternas i Uppsala den 23 mars. Fredag den 7 december släpps biljetterna till Bandyfinalerna där ett begränsat antal biljetter går att köpa till ett rabatterat pris. En biljett betyder entré till både dam- och herrfinalen som båda spelas på lördagen. Samtidigt släpps också biljetterna till juniorfinalerna den 22 mars, där tre finaler ska avgöras.

– Det känns otroligt kul att återigen få välkomna publiken tillbaka till Studenternas för de traditionsrika finalerna i mars. Vi väljer även i år att släppa ett antal biljetter till rabatterat pris till dem som köper biljetter i ett tidigt skede och redan nu bokar in finaldatumen i sin kalender. Det blev en riktig folkfest i staden och på läktarna under finalhelgen 2018 och vi är övertygade om att det bli samma fest även denna gång. säger Ola Rosén, projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

Bandyfinalerna 2018 bjöd på publikfest och nytt publikrekord på Damernas final med 5 198 besökare. Herrarnas final lockade hela 18 114 åskådare. Inför 2019 återkommer det lyckade konceptet där en biljett betyder att man får ta del av både dam- samt herrfinal. Damfinalen startar kl. 12 och Herrfinalen kl. 18.

__________________________
Avsändare: Destination Uppsala
__________________________

Fler nyheter

PROFESSORN:
Undernäring hos sjuka och äldre behöver uppmärksammas mer

KULTUR —
Skönt groove väntar på Uppsala Reggae Festival 2024

UTFLYKTSMÅL —
Sommarens bakluckeloppis i Ulva

STRANDH-
HUGGET hos folkäre KNUT KNUTSON

KULTUR —
Utställningen Svampskogens hemligheter

UPPSALA FÖRR —
Historiska temavandringen ”De som drev framåt”