0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

POLITIK / AVSÄNDARE SVERIGEDEMOKRATERNA / (SD) / DEBATT |
>> 

Simon Alm (SD), Regionråd i Region Uppsala.

Socialdemokraterna driver på Facebook en kampanj om Akademiska sjukhuset. Den bild som S avser att sätta är att om man röstar på SD eller M kommer Akademiska sjukhuset att säljas till privata aktörer. Budskapet menar SD är direkt felaktigt eftersom varken de eller Moderaterna vill sälja Akademiska sjukhuset. Faktum är att inget parti i Region Uppsala vill sälja ut Akademiska sjukhuset.
SD:s Regionråd Simon Alm reagerar nu på Socialdemokraternas utspel och bedömer att ”S är arga över fake news och ligger på Facebook för att de ska ta bort sådant som regeringen anser är felaktigt” utan att sedan själva följa spelets regler. 
– Samtidigt sitter de ju själva och driver kampanjer om sådant som helt enkelt inte stämmer, säger Simon Alm. Sverigedemokraterna har t.ex. aldrig föreslagit en försäljning av Akademiska sjukhuset.
Han menar att han sedan tidigare har framfört till S-ledningen att han tycker att det är orättvist att ’försöka lura väljarna med ett osant hot om en utförsäljning av Akademiska sjukhuset’.
– Och ändå återkom kampanjen igår igen, konstaterar Simon Alm och anser att S:s syfte med detta är rätt uppenbart. Man vill lura väljarna att rösta på S för för att ’rädda’ Akademiska sjukhuset från att bli privatägt … Trots att inget parti – i realiteten – vill sälja det.

Nedan ser du Facebookinlägget som åsyftas i Simon Alms insändare. Länk till inlägget finner du här.

__________________________
Avsändare Sverigedemokraterna
__________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.