REDAKTÖRN: Bli en del av UMLN:s redaktion!

Vill du vara med och bidra till UMLN:s innehåll på webben och i pappersmagasinet? Då är möjligheten högst reell!

UMLN (Uppsalamagasinet Luthagsnytt) har alltid haft siktet inställt på att vara Uppsalas folkliga magasin. Alltså en tidskrift där läsaren får en äkta känsla för samhället som det faktiskt ser ut. Spretiga specialinriktningar hör till, liksom mer vanliga företeelser. Allt som gör Uppsala är av intresse för oss. Magasinet är Uppsalas äldsta och har aldrig velat vara slav under kapitalet, utan ambitionen är som alltid att skriva för vanliga människors glatta – och emellanåt utmanande — liv.
Alla vi som i dagsläget gör UMLN välkomnar nya skribenter, fotografer, illustratörer (m.m.). Vi gläds åt er som brinner för att bidra till och vill ge er bild av samhället i vårt magasin. Och så den vanligaste frågan anno 2024: Får man betalt i reda pengar?
Tyvärr inte, som det ser ut idag. Men man får möjlighet att nå ut till många – tiotusentals – läsare runt om i Uppsala … Och det är inte illa. Tack vare våra annonsörer finns UMLN alltjämt kvar, efter 19 år, som Uppsalabornas trogna tjänare och leverantör av ”rådande stämningar på byn”.

Om du är intresserad av att bidra till innehållet är du varmt välkommen att höra av dig till mig, Peder Strandh, på monilnummer 0704-79 59 13 så kan vi ”tjabba” vidare om saken.

// Peder Strandh, redaktör UMLN

Fler nyheter

MÖTESPLATSER
Uppsala kommun erbjuder föreningslivet lokaler

BILIST
Sjukhusvägen avstängd
24-31 maj

KROPP & HÄLSA
Psykisk ohälsa i skolan störst bland tjejer

KROPP & HÄLSA
Svenska solskyddsprodukter håller måttet mest

F&V
Fler grödor i växtföljden kan ge större skördar i ett förändrat klimat

UPPSALA
Kommunens befolkningsprognos 2024–2050