0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second
LUTHAGEN • BOSTÄDER

>>

 

Säljstarten för bostadsrättsföreningen Luthagen Strand har redan skett. HSB informerar nu om att de upprättar en turordningslista enligt följande; bosparare efter antal poäng, medlemmar efter antal medlemsår och övriga intresserade efter datum för intresseanmälan.

På sin webbsida uppger den kooperativa bostadsrörelsen att ”alla på turordningslistan kommer att kontaktas av våra mäklare och erbjudas att köpa lägenhet i Luthagen Strand”.

 

 

De tillägger att ”samtliga lägenheter står som reserverade tills förturskön är bearbetad. Därefter släpps kvarvarande lediga lägenheter till öppna marknaden och markeras tydligt med ’Till salu'”.

Slutmålet är att det ska bli exklusiva bostadsrätter i Luthagen vid kanten av Fyrisån. Brf Luthagen Strand ska erbjuda välplanerade lägenheter med möjlighet till inglasade balkonger och många andra bekvämligheter som badrum med bastu, sovrum med walk-in-closet, vinkyl, dubbla balkonger, köksö med häll och ho, terrass, laddplatser, kanotförråd m.m.

 

Utemiljön vid Brf Luthagens strand

Innergården kommer att ha glasade växthus, pergola, grillplats och gemensamma odlingslådor. Gårdens genomtänkta grönska speglar årstidernas växlingar. För barn och barnbarn ska flera olika lekytor finnas. Sittytorna är placerade så att de både ger möjlighet till avskildhet och att känna sig som en del av det omgivande folklivet i Luthagen/Svartbäcken (det sistnämnda bara ett stenkast bort, på andra sidan ån).

 

 

Hiss och underbyggt garage

Den som bor i Brf Luthagen strand får tillgång till både hiss och parkeringsgarage i det egna huset, vilket är unika fördelar och annars sällsynta i Luthagen. Många platser förbereds som laddplatser för dig som har elbil, uppger HSB.

 

Samtliga bilder som visas i samband med denna artikel är hämtade från HSB.

 

Redaktionen UMLN

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.