NYTT NUMMER: På fredag kommer sommarnumret av UMLN!

— UPPSALAMAGASINET LUTHAGSNYTT UMLN —

 

 

Nu på fredag, den 11 juni, kommer årets sommarnummer av UMLN:s pappersutgåva ut. Magasinet ska gå att plocka där vi har våra ordinarie utgivningsställen.

 

Om dessa skulle ta slut ber vi dig att ha tålamod och ”ta en titt i stället” vid ett senare tillfälle. En förklaring till att ställ ibland står tomma är att magasinen, till största delen, körs ut med hjälp av cykel och -kärra. Det är bra för miljön, bra för ekonomin samt nyttig motion för cyklisten som, inte sällan, är undertecknad. 

 

UMLN:s (och min) förhoppning är att vi någon gång i framtiden ska kunna investera i en flakmoppe, och då allra helst en eldriven sådan. Men en bensindriven moped inne i stan är att föredra framför till exempel en bil. Dessutom är det charmigt, tids- och orksparande samt igen; väldans charmigt!

 

Ännu en fördel med cykel/moped är att man får träffa sina läsare rent fysiskt. Trevligt och väldigt värdefullt när det gäller att få tips från gemene man!

Med detta sagt så ser vi nu alla fram emot en skön sommar och att vårt sommarnummer anländer från tryckeriet på fredag. På återseende!

// Peder Strandh, redaktör och cyklist för UMLN.

Skribent: Peder Strandh, UMLN redaktion

 

 

Fler nyheter

TRÄDGÅRD | Så minskar du risken för gräsbränder

FLOGSTA | Uppsalahem satsar på ljuskonst i studentområde

SAMHÄLLE | ”Vi vill alla samma sak, barnets bästa”

LAG & RÄTT | Misstänkt samband mellan sprängningar i september 2023

ÄRNA | Försvarsmakten överklagar dom i Uppsala Vatten-målet

MILJÖ | Förbud mot att elda trädgårdsavfall