0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

• BIL • Reklam | Passat Alltrack / Vinn en bil / Artikelförfattare: Volkswagen Personbilar

>>
Någonstans i Sverige finns ”The No Show Room”, Sveriges mest otillgängliga showroom och i det står nya Passat Alltrack. I samband med sponsorskapet av svenska skidlandslaget utlyser Volkswagen en jakt, den som hittar bilen först – får den.

Showroomet är svårt att hitta och ta sig till, men enkelt att köra från – den som hittar det och kommer dit först får en ny Passat Alltrack med 4MOTION fyrhjulsdrift, värd 387 600 kronor. Jakten att nå först fram till The No Show Room och bilen startade igår (den 2:a januari). För att komma till bilen behöver man hitta showroomets koordinater, genom att lösa ledtrådar som släpps under januari.

− Att vara med i skidlandslaget kan ha sina fördelar när det gällde att ta sig till showroomet, då terrängen dit inte är den enklaste. Men för den lyckliga som hittar dit först blir det heller inga problem att köra därifrån. Våra bilar är anpassade för svensk vinter, säger Sara Brunfelter, Content Manager på Volkswagen Sverige, och fortsätter:

− Redan efter den första tävlingsdagen ser vi ett väldigt stort engagemang och att många börjar leta efter de kluriga ledtrådarna.

Förutom 4MOTION fyrhjulsdrift har Passat Alltrack högre markfrigång, den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv – bara några av egenskaperna som gör den anpassad för svenska väderförhållanden.

Så här går tävlingen till
Mellan den 2 och 21 januari 2020 släpper Volkswagen ett antal ledtrådar. Med hjälp av dem kan koordinaterna till positionen för The No Show Room låsas upp. Den som är först till platsen och kan visa att den löst ledtrådarna, får bilen – en ny Passat Alltrack. Ledtrådarna kan finnas gömda precis var som helst. Ett tips är att följa Volkswagen Sverige på Instagram och hålla utkik där. Värdet på bilen är 387 600 kronor inklusive moms. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Fina spurtpriser
Förutom förstapriset har deltagarna också chansen att ta hem något av de hemliga spurtpriser som vi delar ut under tävlingens gång till de som snabbast löser de olika ledtrådarna.

<<
____________________________________________________________
Artikelförfattare:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.