0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

••

>>
I dagarna blev det klart att företaget Relita går in som huvudpartner till Bandyfinalen, som äger rum på Studenternas i Uppsala den 21 mars 2020. Den starka kopplingen till Uppsala, Relitas samhällsengagemang och båda parters ambition om en mer inkluderande idrott ligger till grund för samarbetet.

– Vi har en stark förankring till Uppsala och vi vill visa vårt engagemang för stadens traditioner och utveckling genom vårt samarbete med Bandyfinalern. Vi arbetar med flera sociala projekt där integration, jämställdhet och goda värderingar är i fokus. Bandyfinalen är ett utmärkt forum för just det och vi är övertygade om att samarbetet kommer att resultera i positiva saker, säger Fredrik Karpmyr, Marknads- & försäljningschef på Relita.

Relita kommer under 2020 att stödja och involvera sig i flera sociala projekt, både inom idrott och andra stödfunktioner i samhället. Målet är att arbeta aktivt med förebyggande insatser mot till exempel mobbning och parallellt arbeta långsiktigt med att skapa trygghet för unga.

– Samarbetet med Relita kommer stärka vårt evenemang på många olika plan, säger Ola Rosén, Projektledare för Bandyfinalen i Uppsala. Företagets samhällsengagemang är något som går väl i linje med vårt arbete att göra bandyn till en mer inkluderande idrott. Vi är väldigt glada över att Relita har valt att gå in som huvudpartner och ser med spänning på vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Bandyfinalen har sedan ett par år tillbaka arbetat aktivt för mer jämställda finaler och man har de två senaste åren slagit nya publikrekord på damernas final. Det lyckade initiativet kring Familjefesten som arrangerades för första gången 2019 är något som kommer fortsätta för att visa upp Damfinalen och det lokala ungdomsidrottandet ännu mer även 2020.

<<

_________________________________
Artikelförfattare: Destination Uppsala

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.