0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

• JAPAN • RESA | Flyg / All Nippon Airways / SAS Group
>>
SAS är glada över att få presentera en direktlinje till Haneda International Airport i Tokyo från Kastrup, Köpenhamn. Linjen, som ger resenärerna bättre tillgång till centrala Tokyo ökar också tillgängligheten till över 30 inrikesdestinationer i Japan, genom All Nippon Airways (ANA), en medlem i Star Alliance.

Direktlinjen Köpenhamn-Haneda kommer att trafikeras med SAS nya flygplan Airbus A350. Planet, som är det mest bränsleeffektiva på marknaden, kommer att minska utsläppen med 30 procent jämfört med tidigare generationer av liknande långdistansplan.

– Japan är redan en mycket populär destination, och detta blir ett positivt lyft för våra resenärer, både för affärs- och turistresor. Den nya rutten erbjuder en attraktiv tidtabell till Haneda, och kommer förhoppningsvis uppskattas av våra resenärer i Skandinavien och Japan, säger Rickard Gustafson, vd, SAS.

På den skandinaviska marknaden finns ett stort intresse för Japan. Direktlinjen till Haneda är också en välkommen nyhet för de olympiska och paraolympiska kommittéerna i de tre skandinaviska länderna, som valt SAS till huvudpartner under OS i Tokyo 2020.

– SAS ser fram emot möjligheten att flyga till Haneda från sommarsäsongen 2020 i tid för OS och Paralympics. SAS målsättning med det här initiativet att stötta de danska, norska och svenska lagen och deras ledare på deras resa mot OS, säger Rickard Gustafson.

Från Arlanda till Haneda till våren
I samband med att SAS börjar trafikera mellan Köpenhamn och Haneda, kommer SAS att sluta flyga till Narita i Tokyo. Tillgängligheten mellan Japan och Skandinavien ökar ytterligare under våren 2020, när All Nippon Airways öppnar en ny direktlinje mellan Stockholm och Haneda.

<<

_____________________________________________________________
Artikeln bygger på ett pressmeddelande från SAS Group | 2019-12-09

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.