0 0
Read Time:54 Second

• NÄRINGSLIV • Förenkling | Administration / Regeringskansliet

>>
Tillväxtverket har fått i uppdrag att sammanställa och vidareutveckla förslag till förenklingar som näringsminister Ibrahim Baylan fått av företag och organisationer. Näringsministern har träffat omkring 75 företag under sin turné Förenklingsresan.

Näringsminister Ibrahim Baylan har under året genomfört en ”förenklingsresa” och träffat representanter för företag och organisationer från ett antal orter i landet. Syftet har framför allt varit att ta in företagens synpunkter och förslag rörande regelförenklingar. Företagarna har lyft fram exempel på regelverk och processer där de upplever problem och administrativa hinder och där de upplever att det finns möjlighet till förenklingar.

– Jag har haft många givande samtal med företagare under hösten. De signalerar att det finns saker att förenkla, förändra och förbättra. Uppdraget till Tillväxtverket är ett steg för att för att öka förutsättningarna för dessa företag att verka och växa, säger Ibrahim Baylan.

Tillväxtverket ska, i samarbete med representanter för näringslivet, sammanställa och analysera synpunkterna och utifrån dessa vidareutveckla förslag till förenklingar.

Uppdraget ska redovisas till Regeringskansliet senast den 30 juni 2020. <<

___________________________________________________
Pressmeddelande från Regeringskansliet | 2019-12-01

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.