0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

• FURUVIKSPARKEN • Ny attraktion | Lilla bergbanan / Säsong 2020

Där ”Lilla bergbanan” en gång stod görs nu plats för en ny attraktion till 2020.

>>
När Furuvik slår upp portarna i maj 2020 kommer en helt ny attraktion att stå klar på tivoliområdet. Lilla bergbanan, mer känd som ”Larven” bland Furuviksbesökarna, har efter 16 år gjort sitt. Istället görs nu plats för en ny familjeattraktion som utlovar pirr i magen.

Säsongen 2019 går till historien som den mest välbesökta i modern tid för nöjes- och djurparken i norduppländska Furuvik. Under 97 öppetdagar besökte så många som 330 989 nöjeslystna parken. Inför kommande säsong planeras och arbetas det redan med förändringar och förbättringar.

Där den Lilla bergbanan en gång stod finns nu bara en stor grusplan kvar (se bild). Markförberedelserna är nämligen redan i full gång då det kommer en helt ny familjeattraktion lagom till att Furuvik öppnar för säsongen i maj 2020. Exakt vad det blir för attraktion ämnar Furuviksparken att avslöja först senare. Men klart är i alla fall att ”den kommer att skapa pirr i både små och stora magar i många år framöver”, utlovar Nina Tano som är VD för Furuviksparken.

– Lilla bergbanan har varit en omtyckt attraktion på Furuvik, men håller inte längre den kvalitet som vi vill ge våra gäster idag. Det känns därför fantastiskt att till nästa år kunna bjuda våra besökare på en helt ny attraktion. Exakt vad det är avslöjar vi inte än, men det här tillskottet blir ett lyft för vårt tivoliområde och kommer skapa glädje hos många barn och föräldrar, säger Nina Tano.

För alla som undrar vad som händer med Furuviks gamla attraktion Lilla bergbanan, kan vi meddela att den är på väg till ett nytt hem i en nöjespark utanför London. <<


________________________________
Enligt uppgifter från Furuviksparken

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.