0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

UVUS  (Uppsala visar upp sig) | Stormöte / Pedagoger / Tiundaskolan / Uppsala kommun

>>

På måndag startar höstlovet för Uppsalas skolelever. Då är det dags för 1 800 pedagoger och skolledare i grundskolan i Uppsala kommun att förkovra sig. Det gör de tillsammans på UVUS – Uppsala visar upp sig.

Temat för dagen är ”Hjärnan och tillgängliga lärmiljöer”. Dagen startar i Universitetsaulan med föreläsningar av bland andra Anna Tebelius Bodin och föreläsarduon Patricia Diaz och Joanna Lundin. Efter lunch intar besökarna Tiundaskolan.

– Det är andra året i rad som Uppsalas grundskolor arrangerar UVUS, Uppsala visar upp sig. Det är en fortbildnings- och inspirationsdag med externa föreläsare på förmiddagen. På eftermiddagen varvar vi föreläsningar, seminarier, workshoppar och ”speakers corner”. Och det är pedagoger och skolledare som föreläser och delar med sig av sina erfarenheter utifrån dagens tema, berättar Linda Wallberg, projektledare för UVUS.

Förra året deltog 600 medarbetare. I år står hela 1 800 personer på deltagarlistan.

– Jag ser mycket fram emot UVUS. Eftermiddagen på Tiundaskolan innebär en fantastisk möjlighet att sprida allt det goda arbete som sker ute i Uppsalas klassrum! Att lärare i Uppsala så generöst delar med sig av sitt kunnande till andra kollegor gör mig särskilt stolt, säger Ingela Hamlin, avdelningschef kommunal grundskola. <<

_________________________________
Enligt uppgifter från Uppsala kommun

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.