0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

VINGGRUPPEN I NORDEN | Researrangör / Pressmeddelande

>>
Vinggruppen, Nordens ledande resebolag med över 60 års erfarenhet, satsar vidare i Norden. Flygtrafiken är igång igen under tisdagen.

Thomas Cook Group där Vinggruppen i Norden varit en fristående del sedan 2007, meddelade under måndagen att företaget ansökt om konkurs. Vinggruppen med Ving, Spies, Tjäreborg, Globetrotter och flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia, som är egna legala enheter, satsar nu vidare och flygtrafiken är igång igen redan i morgon tisdag.

Magnus Wikner, VD Vinggruppen Norden.

Vinggruppen i Norden och det nordiska flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia är tillsammans bland de mest lönsamma reseföretagen i Norden sedan många år. Styrelsen har nu fattat beslut om att flygtrafiken återupptas under tisdagen (läs idag 24/9, red).

Fullt fokus är nu på att ta hand om de resenärer som drabbades av måndagens tillfälligt inställda flyg, och att se till att få flygen i luften redan på tisdagen.

Samtidigt som jag bedrövas över att Thomas Cook Group med alla deras medarbetare och trogna kunder i många länder drabbats av konkursen, så är mitt ansvar här i Norden och för Vinggruppens fortsatta resa. säger Magnus Wikner, VD Vinggruppen i Norden.

Vi har ett stort ansvar för våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners och därför är jag väldigt glad att vi så snabbt kunnat få till en lösning för att fortsätta satsa på den nordiska verksamheten, fortsätter Magnus Wikner.

För Vinggruppens resenärer har Thomas Cook Group:s konkurs ingen direkt påverkan.

Vinggruppens fokus har i över 60 år varit att skapa de bästa veckorna på året för våra gäster och vi kommer även framöver att fortsätta skapa upplevelser och semesterminnen, avslutar Magnus Wikner.

_____________________________________
Pressmeddelande från Vinggruppen i Norden
(Ursprungligen publicerad 23 september 2019)
_____________________________________

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.