0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

NY PÅ JOBBET | IFU Arena AB / Idrott / Uppsala

Nya VD:n Tobias Svensson framför IFU Arena i Uppsala.

>>
I veckan fick IFU Arena AB en ny VD i Tobias Svensson. Han är Uppsalabo från födseln och kommer närmast från IT-sektorn där han de senaste 20 åren haft ledande befattningar, senast som Nordenchef på Webtrend Nordic Sweden AB och på Oracle Svenska AB.

Vid sidan av det ordinarie jobbet har Tobias också varit engagerat som eventmanager för en restauranggrupp i Uppsala, och medverkat till många uppmärksammade event. Tobias har också varit involverad i idrottsrörelsen sedan barnsben, som friidrottare i UIF och ungdomstränare i klubben. innebandyspelare på mellannivå och elitspelare och landslagsman i amerikansk fotboll, och senast som drivande kraft i ett integrationsprojekt för ensamkommande flyktingbarn inom ramen för fotbollsspel i samarbete med IK Fyris. Tobias ägnade också ett år till att tillsammans med sin bror etablera curlinghallen i Uppsala och alla dess aktiviteter.

– Vi är riktigt nöjda att vi fått Tobias till VD i Arenabolaget. Han har en stor erfarenhet av ledarskap, en affärsmässig och kreativ läggning kombinerat med en jordnära och sympatisk personlighet och har en stadig förankring i och intresse för idrottsrörelsen. Tobias kommer att som ledare för vårt kompetenta team av medarbetare att fortsätta den fina utvecklingen och stärka varumärket för vår för vår Arena, säger Ola Nordström, styrelseordförande för IFU Arena AB.

– Jag har äntligen fått mitt drömjobb, som jag nu med ödmjukhet och spänning ser fram emot; att vara delaktig i att bygga Uppsala som en framgångsrik idrotts- och evenemangsstad, tillsammans med mina kollegor, arbeta nära idrottsklubbarna, arrangörer, Uppsala kommun och alla företagspartners, för att skapa de bästa förutsättningarna för trivsel och glädje och se till att i många år försvara titeln Årets Idrottsarena, säger Tobias Svensson.

_________________________________
Pressmeddelande från IFU Arena AB
(Urspr. publicerat 18 september 2019)

_________________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.