0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

(DROGER / BEHANDLINGAR / KONFERENS / DROGFOKUS 2018)
>>              
Imorgon börjar konferensen drogFOKUS 2018 på Uppsala Konsert & Kongress (UKK). Det är Sveriges största konferens om frågor som rör alkohol, narkotika, dopning och tobak. Den kommer att belysa hälsofrämjande, förebyggande och brottsförebyggande arbete samt vård och behandling. Den två dagar långa och viktiga konferensen avslutas av välrenommerade Elaine Eksvärd – retoriker, föreläsare och författare.

Konferensen drogFOKUS arrangeras vartannat år och samlar beslutsfattare, strateger, utredare, samordnare, forskare och praktiker. Även under 2016 stod Uppsala kommun och Uppsala universitet värd för konferensen som då lockade omkring 1 000 deltagare. I år är det strax över 900 personer anmälda.

– Att i samverkan med kommunen få stå som arrangör för denna konferens är helt i linje med vad vi önskar prioritera. Vi ser verkligen fram mot att få vara med som värd för det här mötet som innebär att vi med bredd och slagkraft fokuserar på en av de viktigaste frågorna inom den sociala välfärden i vårt samhälle, säger Fred Nyberg, Seniorprofessor vid U-FOLD, Uppsala universitet.

Konferensen har ett fullspäckat och intressant program där man bland annat presenterar den senaste forskningen och många lokala projekt och initiativ från hela Sverige. Landets främsta forskare och aktörer inom området medverkar. Det omfattande programmet tar bland annat upp teman som jämlikhet i hälsa, tillgänglighet, beroende, arenor för insatser och beteenden i olika delar av livet.

Elaine Eksvärd – retoriker, föreläsare och författare gästföreläser på konferensen drogFOKUS i Uppsala. Foto: Jesper Anhede.

Sedan ett par veckor tillbaka är det klart att Elaine Eksvärd – retoriker, föreläsare och författare – kommer att gästföreläsa och avsluta konferensen i Uppsala. Hon kommer att prata om effektiv kommunikation och samtal som gör skillnad. En föreläsning som bjuder på skratt, inspiration och lärdom.
Under mötets två dagar ger man också stort utrymme för deltagarna att träffa kollegor, knyta nya kontakter och ta del av nätverk som de kan ha glädje av i ditt framtida arbete.

Här kan du läsa mer om hela programmet. (Extern länk)

__________________________
Avsändare Destination Uppsala
__________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.