0 0
Read Time:59 Second

Uppsala stadshus / Uppsala kommun

>>

 

Lördag 14 maj bjuder vi in till invigning av Stadshuset. Vi bjuder på underhållning för både stora och små. Och en chans att få upptäcka husets utbud, arkitektur och funktioner med egna ögon.

Välkommen till invigningen av Stadshuset!

När: lördag 14 maj kl 10.00–17.00.

På stora scenen uppträder en mängd lokala talanger. Alltifrån årets vinnare av Talang, Aron och trollkarlen Johan Ståhl till traditionell grekisk musik och jazzband. Det kommer också vara konstvisningar och mingel med Pelle Svanslös och Maja Gräddnos. Det är bara ett axplock från programmet som avslutas med att kommunstyrelsens ordförande Erik Pelling klipper det officiella bandet.

– Äntligen kan vi bjuda in till en festlig invigning av Stadshuset. Uppsalaborna har varit tålmodiga under tiden som vi byggt och stökat kring Stadshuset. Nu vill vi bjuda tillbaka och hoppas att många vill komma och upptäcka huset och all service och verksamhet som Uppsalaborna kan ta del av, säger Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande.

Media kan delta när som helst under dagen, utan föranmälan. Det finns också möjlighet att göra intervjuer med projektledaren och artisterna inför evenemanget.

 

 

Extern skribent: Uppsala kommun

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.