0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

 

CORONAPANDEMIN 2021 / UPPSALA STADSTEATER —

 

På grund av den rådande pandemin förlänger Uppsala stadsteater sin stängning ytterligare. Teatern skjuter fram vårens premiärer och förbereder och repeterar i begränsad skala för att vara redo att öppna teaterhuset igen så snart smittskyddsläget och reglerna om allmänna sammankomster lättar.

Under förutsättning att Uppsala stadsteater åter kan öppna för en publik om minst 50 personer så inleds teatervåren med premiären av kriminalkomedin Arsenik och gamla spetsar 27 mars.

Uppsala stadsteater satsar också digitalt och Blåkepsen och vargluvan, som erbjuds kostnadsfritt till elever i årskurs F-2 i Uppsala län, kommer att ha digital urpremiär 25 mars.

De pjäser som står näst på tur är uppsättningen av Kul med en kvinna!  med planerad nypremiär 31 mars och det nyskrivna kammarspelet om Andréexpeditionen – De förlorade hjältarnas land, med planerad premiär 28 maj.

Även That´s life – Göran Engmans musikföreställning, kommer att planeras in på Intiman under våren.

Så snart myndigheterna aviserar att publikreglerna ändras så kommer Uppsala stadsteater att släppa biljetter till vårens samtliga föreställningar.

På uppsalastadsteater.se finns även inspelade föreställningar av Lost in space och Meningen med döden, att se kostnadsfritt.
Biljetter kan där även köpas till den digitala versionen av De kommer att drunkna i sina mödrars tårar, en föreställning som gjordes i samarbete med Unga Klara.

 

Extern skribent: Uppsala stadsteater

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.