0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

SVERIGE / ONLINE / FRISKIS OCH SVETTIS —

 

Ett större utbud av onlineträning och anpassade utomhuspass för alla väder är två exempel på trender i Friskis & Svettis träningsnyheter för 2021. Men bland nyheterna finns något för alla – inte minst för seniorer och nyblivna mammor.

Friskis & Svettis arbetar ständigt med att utveckla nya träningsformer och erbjuda schyssta träningsupplevelser.
– Vi fortsätter att utveckla träningen för en ny verklighet. Många har fått nya vanor i de speciella tider som råder och vi vet hur stor skillnad redan lite rörelse gör för hur vi mår både fysiskt och psykiskt, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis & Svettis.

Inför 2021 släpps en rad nyheter

– 2020 gav oss nya lärdomar och insikter, vilket syns i våra träningsnyheter. Många har på allvar upptäckt den digitala träningen och vill fortsätta med den. Samtidigt finns ett stort intresse för utomhusträning och att vara i naturen, därför kommer nu ett större utbud av både online- och utomhusträning som vi hoppas ska bli uppskattat, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis & Svettis.

Utefys vinter är en rejäl genomkörare för hela kroppen med möjlighet till frisk luft och förhoppningsvis dagsljus i samband med passet.

Friskis tror också mycket på nyheten Yoflow. Ett Yogapass som är energifyllt och flödande men också ger möjlighet att stanna upp och landa.
– Vi tror att många längtar efter att vara närvarande i nuet och vill hitta ny energi och inspiration, säger Tina Uppfeldt.

För Friskis är det viktigt att kunna erbjuda träning av hög kvalitet för alla. För de många äldre som under året begränsats av restriktioner kommer nu två tillskott av skonsam onlineträning – Stolfys och Stavfys 70+. Ytterligare nyheter är Mammapower, med fokus på att komma igång med träningen efter graviditet och förlossning.

Extern skribent: Friskis och svettis

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.