0 0
Read Time:2 Minute, 12 Second

DETTA ÄR EN ARTIKEL FRÅN BRANÄSGRUPPEN —

I år blir en annorlunda säsong på många sätt, men vissa saker är sig likt. Branäs och Kungsberget är fortfarande samma familjevänliga anläggningar med nära 75 hektar åkyta i vacker vintermiljö. Njut av härlig skidåkning och frisk luft tillsammans med familjen och följ våra 5 enkla steg för en trygg semester.

Steg 1 – Bokning

Boka boendet snabbt och enkelt på webben. Passa även på att förboka liftkort och utrustning så kör vi ut det gratis till ert boende. Allt är klart när ni kommer hit till boendet, ni slipper köer och kan ge er ut i backen direkt!

Steg 2 – Avresa och ankomst

Ni kan åka direkt till boendet med ert sällskap. Det enda steget på vägen är att ni hämtar nyckeln vid en obemannad incheckningsstation. Med andra ord behöver ni inte ha någon nära kontakt med personal eller andra gäster, men vi finns givetvis här om ni skulle stöta på problem. I år sker all gästservice via telefon.
Steg 3 – Skidåkning

Ni åker hit med ert sällskap och samma sak gäller i våra liftar. Vi har därför tagit bort singelköer och kommer inte att fylla tomma platser. I våra liftköer gäller dessutom minst en stavlängds avstånd. Vi har nära 75 hektar åkyta och några av branschens mest generösa öppettider, 9.00-19.00 i Branäs och 9.00-18.00 i Kungsberget, vilket innebär att det finns gott om både tid och plats för er att sprida ut skidåkningen. I år kommer vi under högsäsong även att öppna flera backar redan kl. 8.30 i Branäs för att erbjuda ännu bättre möjligheter! Oavsett när ni åker – ta hand om varandra och håll avstånd.

Steg 4 – Maten

Alla våra boenden är utrustade med eget kök. Om ni vill kan ni alltså bege er direkt från skidbacken in i ert boende och tillaga lunchen eller middagen helt på egen hand. För er som vill lyxa till det med en måltid på någon av våra restauranger så har vi digitaliserat upplevelsen för att göra den ännu tryggare. Ni kan slå er ner med ert sällskap och, i lugn och ro, beställa i appen Branäs/Kungsberget Mat & Dryck. I år kan ni dessutom beställa take away och utkörning på restaurangerna.

Steg 5 – Utcheckning och hemfärd

Att checka ut är kanske det enklaste ni gör på resan. Lämna hyrutrustning, om ni har det, i boendet eller i våra nya utomhusstationer och lägg nyckeln innanför dörren. Sen är allt klart och det är bara att bege sig hemåt! Tack för er vistelse och kör försiktigt hem precis som ni kom hit – tillsammans med ert sällskap.

___________________________________
Extern skribent: Branäsgruppen | 2020-11-10

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.