0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

• BARN •  SARS-COV2-PANDEMIN | Gösta Knutsson / Artikelförfattare: Elite Hotels of Sweden


|BILDEN: Elite Hotel Academia invid Uppsala resecentrum.

>>
>> I sommar kommer barnen att få lära känna Pelle Svanslös ordentligt, utanför böckerna och filmernas värld. Elite Hotel Academia i Uppsala bjuder in barnfamiljer från Sveriges alla hörn till denna uppgraderade Uppsala-upplevelse, med en alldeles speciell aktivitet för de mindre barnen.

Sommaren närmar sig med stormsteg och svenskarna har just fått glädjande besked att vi får semestra fritt inom Sverige. Uppsala som stad har redan mycket att erbjuda den vuxna besökaren, med allt från domkyrkan och slottet till Linnéträdgården, Sveriges äldsta botaniska trädgård, allt inom gångavstånd.

För att erbjuda barnfamiljer ett extra roligt semesteralternativ har Elite Hotel Academia startat ett samarbete med Sagogränd, bolaget som förvaltar allas vår favoritkatt Pelle Svanslös.

Pelle Svanslös och hans vänner kommer i samarbete med Sprocket Event att besöka hotellet två gånger om dagen under fyra utvalda helger i juli och augusti. Hotellet kommer även att ha ett lekrum, som givetvis hanteras i linje med rådande rekommendationer för att minska smittspridningen av covid-19.

– Uppsala har mycket att erbjuda på sommaren och det är med stor glädje som vi utöver det kan erbjuda barnfamiljer från hela Sverige att komma hit och träffa Uppsalas egen stolthet Pelle Svanslös, säger Malin Selberg som är hotelldirektör på Elite Hotel Academia.

I Uppsala finns det mycket för barnen att upptäcka kopplat till den svanslösa kattens äventyr.

– En kort promenad från hotellet finns den populära temalekplatsen, en portal till Pelle Svanslös magiska värld med välkända platser och figurer från böckerna, säger Helena Bovin, Marknadschef Destination Uppsala. Alldeles intill finns också Sveriges enda kattövergångsställe och kvarteren kring Åsgränd. Nyfikna barn kan höra mer om katternas upptåg i Uppsala under en spännande Pelle Svanslös vandring med guide, eller ta Pelles badmedalj på Fyrishov – ett fint minne att få med hem.  

Elite Hotel Academia kan i sommar erbjuda en palett av alternativ för semesterresenärerna, med allt från attraktiva hotellövernattningar till prisvärda paketlösningar med exempelvis badentré till Fyrishov äventyrsbad, middag, avreselunch och välkomstpåse tillsammans med Elite Hotels nya partner TUI.

– Det är väldigt roligt att Elite Hotels gör denna satsning med Pelle Svanslös i sommar. Pelles värderingar om att Våga Vara Snäll och Allas Lika Värde känns lika högaktuellt idag som när första boken om Pelle kom 1939. Det känns fint att kunna belysa dessa ämnen hos barnen, säger Mats Fromme, vd på Sagogränd.

Pelle Svanslös och hans vänner besöker hotellet under följande datum i sommar:
11–12 juli, 18–19 juli, 1–2 augusti och 8–9 augusti.

<<
_________________________________________________________________
Artikelförfattare: Elite Hotels of Sweden / Elite Hotel Academia | 2020-06-09

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.