0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

• ALLMÄNHETEN • TEKNIK | Robotar / Automation / Samarbetande robotar / LÄNKAR / Universal Robots (UR)


Illustrationsbild från Universal Robots.

>>

Mässan WeAreCOBOTS vänder sig till alla med intresse för de senaste trenderna inom automation och bjuder på expertsamtal, utställningar och demonstrationer av en rad produktnyheter. Värd för expon är den världsledande cobottillverkaren Universal Robots. Välkomna den 16–18 juni 2020 – det är gratis!

När den traditionella mässverksamheten i Europa stänger ner bryter danska Universal Robots ny mark med WeAreCOBOTS, världens största virtuella mässa om kollaborativ automation. 

WeAreCOBOTS vänder sig alla branscher och alla företagsstorlekar i hela Europa. Under tre dagar, 16–18 juni kl 10–16, är mässdeltagarna välkomna att flanera bland virtuella utställningsbås, lyssna på och deltaga i inspirerande samtal med ledande cobotexperter och lära sig mer om de många fördelarna med samarbetande robotar.

I april höll Universal Robots en liknande virtuell expo i Tyskland, den första i sitt slag. Nu tar man med sig erfarenheterna därifrån men skalar upp rejält. WeAreCOBOTS kommer att hållas över hela Europa på engelska, tyska, franska, spanska och italienska parallellt, med fler än trettio virtuella utställningsbås och femtio föreläsningar av en rad experter inom robotik. 

– WeAreCOBOTS är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om de senaste automationstrenderna och potentialen i sin egen bransch och det egna företaget. Inte minst kan man få kunskaper om hur automatisering kan hjälpa till med de utmaningar många företag står inför just nu, säger Jürgen von Hollen, vd på Universal Robots.

Fullspäckad agenda i dagarna tre – detta innehåller WeAreCobots :

  • 50 online-föreläsningar med ledande robotexperter och ämnen som ”Senaste trenderna inom automation”, ”Möjligheterna med UR+” (Universal Robots omfattande nätverk med certifierade applikationer och produkter utvecklade av branschledande företag) och ”Så får du mest ut av din UR-cobot från Universal Robots Academy”.
  • Live-demonstrationer av innovativa cobotapplikationer inom exempelvis paketering och palletering, slipning och polering, maskinbetjäning och skruvdragning. Allt finns tillgängligt på engelska, tyska, franska, spanska och italienska. Fler än 30 virtuella utställningsbås där besökarna kan prata direkt med UR-experter och partners inom UR+. Passa på att fråga vad UR-cobotar skulle kunna göra för just din verksamhet! 
  • Möjlighet att vara med i live-demonstrationer av UR-cobotar och applikationer. 

Låter detta spännande? Anmäl dig här. Det är gratis att delta!

<<
___________________________________________________________
Artikelförfattare: 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.