0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

• SOLIDARITET • Julstämning | Clarion hotell Gillet / Uppsala stadsmission
>>
Onsdagen den 18 december kl. 14 dukar Clarion Hotel Gillet upp till ett välfyllt julbord för hemlösa som besöker Uppsala Stadsmissions verksamheter. Närmare hundra hemlösa gäster förväntas komma.

– Vi vill göra något som känns bra i våra hjärtan. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi vill att dessa människor ska få ha en riktig julkänsla och få sitta i vår restaurangmiljö, säger Susanne Boije Fredlund, VD och hotelldirektör på Clarion Hotel Gillet (bilden). Susanne fortsätter:

– detta har engagerat hela personalen i flera år på hotellet där alla vill vara med och hjälpa till denna viktiga dag. Personalen är måna om att bjuda sina speciella gäster på en dag av värme och gemenskap. Det är så fint att se detta engagemang hos samtliga medarbetare på hotellet.

I år är det fjärde året i rad som arrangemanget blir verklighet för Uppsalas hemlösa. Ambitionen var redan från början att jullunchen skulle bli en årlig tradition. Första gången sökte Clarion Hotel Gillet upp Uppsala Stadsmission för att tillsammans anordna jullunchen. Närmare hundra hemlösa gäster förväntas komma på onsdagen. Förhoppningen är att människor ska få känna gemenskap och värme i den fina restaurangmiljön. Det är Clarion Hotel Gillets sätt att förmedla passion till människor i dess direkta närhet som behöver en hjälpande hand.

– För de som lever i hemlöshet blir julen ofta en påminnelse om allt som fattas dem. Julen är bara en av alla andra dagar som handlar om att överleva. Därför betyder det mycket för dem vi möter att få komma in i fina lokaler och fira jul i gemenskap. Julbordet blir en känsla av att få höra till, därför ser vi fram emot julbordet!, säger Carola Matilainen som är föreståndare på Uppsala Stadsmissions verksamhet Mikaelsgården.

<<

__________________________________
Artikelförfattare: Uppsala stadsmission


Om du vill och kan: Swisha din julgåva till Uppsala stadsmissions nummer: 90-02825

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.