0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

• NY IDROTTSHALL • Uppsala östra | SPORT / Utflykt / Uppsala kommun (Uk)

Lindbackens idrottshall.
>>

LINDBACKEN
| För ett år sedan började Uppsala kommun att bygga den helt nya idrottshallen i Lindbacken (ca. 9 km öster om Uppsala centrum). Nu står den fullstora hallen, som inrymmer såväl läktare och en fritidsgård, färdig. Den kommer att kunna bokas av både idrottsföreningar och boende. I dag, lördagen den 23 november, invigs sporthallen med ett späckat program, uppger kommunen i ett pressmeddelande.

Invigningen inleds med en gymnastikuppvisning kl. 14.00 och därefter talar bland andra Maria Patel (S), ordförande i idrotts- och fritidsnämnden idrottshallen och Linda Eskilsson (MP), ordförande i kulturnämnden.
Efter invigningsceremonin erbjuder olika föreningar ”prova-på-verksamhet” och kommunens måltidsservice bjuder på snittar.

Redaktionen tipsar:
När du ändå är i en av Uppsalas allra yngsta stadsdelar rekommenderas att du passar på att strosa runt och uppleva den. Lindbacken ligger naturnära och, trots att en hel del berghäll ligger blottad och vissa delar ser ut som ett mindre stenbrott till följd av byggprojekt, förtjänar att upplevas. Dessutom är det spännande att följa utvecklingen i en så ny stadsdelsmedlem. 

Hitta hit:
Följ väg 288 rakt österut (förbi Gränby centrum). Cirka en kilometer efter att du har passerat Jälla tar du avfart höger mot Lindbacken (Ica-butiken syns tydligt på höger sida). Fortsätt därefter Hagtorpsvägen rakt fram i ca. 400 meter så finner du Lindbackens skola samt idrottshallen på din högra sida.<<

______________________
redaktion@luthagsnytt.se

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.