0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

• SPORT & IDROTT • Arrangemang | IFU Arena / Destination Uppsala

Foto från Innebandyfesten i IFU Arena 2018.
>>

Det blir Uppsala och IFU Arena som arrangerar Innebandyfesten i april 2021 och 2022. Innebandyfesten är innebandyns samlade SM-slutspel för juniorer och ungdomar, där 24 klubblag gör upp om SM-medaljerna i fyra klasser.

– När Uppsala senast tog hem och arrangerade Innebandyfesten, 2017 och 2018, stod det tidigt klart att det här är en fest vi gärna vill få välkomna åter till vår stad, säger Anna Lindström, Chef Möten & Evenemang på Destination Uppsala. Det är ett viktigt evenemang för vår lokala idrott, men också ett evenemang som IFU som arena är som klippt och skuren för. Vi ser fram emot att, tillsammans med Sirius Innebandy och Svenska Innebandyförbundet, få välkomna alla spelare, ledare och medföljande familjer till Uppsala under april 2021 och 2022.

IFU Arena har två gånger tidigare stått som värd för Innebandyfesten. Då, 2017 och 2018, blev det publiksuccé och en häftig inramning hela helgen. Något som ska upprepas – och utvecklas.

– Sirius Innebandy är oerhört stolta och glada att återigen få förtroendet att arrangera Innebandyfesten. Det känns som att SM-slutspelet ”kommit hem” till där det hör hemma. Med samtliga planer under samma tak och drygt 5 000 åskådare senaste gången blir det nya publikfester att vänta kommande två år. Juniorinnebandyn är väldigt populär i Uppland sedan tidigare och evenemang som Innebandyfesten stärker intresset ytterligare när sverigeeliten gör upp om SM-medaljerna, förklarar Ted Wikström från Sirius Innebandy.

Kommande Innebandyfesten, 2020, avgörs 17-19 april i Växjö. <<

_________________________________
Artikelförfattare: Destination Uppsala

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.