0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

• ÅRETS JULKLAPP • Hållbarhet | Statistik / Konsumtion / Jul / Statens Järnvägar (SJ)  | Obs! Texten kan innehålla erbjudanden

>>

Svenskarna fortsätter att satsa på hållbara gåvor och årets julklapp ser inte oväntat ut att bli en tågresa. Spelbolaget Betssons lista över kandidater till årets julklapp toppas av den mest klimatsmarta resan man kan göra.

– Det är så roligt att allt fler upptäcker att det är enkelt och bekvämt att resa klimatsmart med tåget och SJ. Att ge bort en tågresa i julklapp till någon man gillar blir ju dubbelt bra, både gåvan och klimatvinsten på ett bräde, säger SJs presschef Tobbe Lundell.

Redan nu går det utmärkt att boka vårens och försommarens resor med SJ, på sj.se eller i SJs app. Undantaget är en del storhelger och andra tillfällen där mer omfattande banarbeten ännu inte är färdigplanerade. De biljetterna kommer att släppas löpande. På sj.se finns också gott om reseinspiration med tågresmål både i och utanför Sverige.

– Den som har förstått att en enda flygresa mellan Stockholm och Göteborg orsakar lika mycket utsläpp av koldioxid som 40 000 tågresor på samma sträcka kommer definitivt att uppskatta en tågresa under granen. Nu hoppas vi att denna tågoddsare går in och att ännu fler svenskar upptäcker det mest behagliga och klimatsmarta av färdmedel, säger Tobbe Lundell.

Årets Julklapp presenteras av HUI Research i morgon (20 november).
Vadslagningsföretaget Betsson presenterar sin lista över favorittippade kandidater här. <<

______________________________________________
Artikelförfattare: Statens Järnvägar (SJ) | 2019-11-15

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.