0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

• LÄMNAR JOBBET • Socialförvaltningen | Uppsala kommun (Uk)
>>
Efter nästan tre år i Uppsala kommun (Uk) lämnar nu Kaisa Björnström sitt uppdrag i Uppsala kommun. Åsa Carlsson, som i dag är avdelningschef, Avd. Vuxen, tillträder som tillförordnad förvaltningsdirektör den 11 nov.

Under sin tid i Uppsala har Kaisa Björnström (bilden) fokuserat på att utveckla ledarskapet och kvalitetsfrågorna inom socialförvaltningens ansvarsområde. Med fokus på arbetsmiljö, karriärvägar och hållbart arbetsliv så har hon arbetat för att göra förvaltning till en attraktiv arbetsgivare med fokus på kärnuppdraget. Nu står verksamheten inför ytterligare tuffa ekonomiska utmaningar med ännu större krav på effektiviseringar och det krävs nu ett annat ledarskap för att kunna möta de kommande utmaningarna.

– Jag är oerhört stolt över det förändringsarbete som jag haft förmånen att få leda tillsammans med mina fantastiska chefer och dito medarbetare inom Socialtjänsten i Uppsala. Inte minst glädjande är att det varit möjligt att kraftfullt sänka kostnaderna utan att försämra kvaliteten och servicen till medborgarna. Jag önskar min kommande efterträdare all lycka till, säger Kaisa Björnström.

– Socialförvaltningen har under Kaisas ledning genomgått en omfattande förändringsresa. Hon har genomfört ett systematiskt och inkluderande arbete som rustat förvaltningen inför framtiden, säger Eva Christiernin, socialnämndens ordförande.  <<

_______________________________
Artikelförfattare: Uppsala kommun

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.