0 0
Read Time:50 Second

• INVIGNING • Ny kundmottagning | Demokrati / Uppsala kommun (Uk)

>>
”Många har förr eller senare behov av att kontakta kommunen. För att öka vår service och tillgänglighet skapar vi nu en ’tydlig väg in’ i form av ett Kontaktcenter”. Så inleder Uppsala kommun (Uk) ett pressutskick som gick ut idag.

Anledningen anges bland annat vara att man vill vässa organisationen genom att många av förvaltningarnas specialister då kan arbeta mer effektivt med det de är bäst på i stället för att fastna i ärenden som lika bra kan skötas av personalen i en desk likt kontaktcentret. Uk:s Kontaktcenter är en vidareutveckling av (den befintliga, red) Kommuninformation och finns till för invånare, näringsliv och organisationer. Tidigare har många samtal kopplats vidare inom organisationen men nu är målet med Kontaktcenter alltså att kunna svara på många vanliga frågor direkt.

På onsdag inviger stadsdirektör Joakim Danielsson och Erik Pelling (S), kommunstyrelsens ordförande, kommunens Kontaktcenter klockan 11.00. Platsen är entréplanet på Stationsgatan 12 i centrala Uppsala.

_______________________
redaktion@luthagsnytt.se

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.