0 0
Read Time:51 Second

(FORSKNING / NANOTEKNIK / NANOFORUM)
>>            
NanoForum är en årlig internationell konferens inom nanoteknik och avancerade material som riktar sig till företag, investerare och forskare. Den 23 oktober kommer konferensen till Uppsala.

Årets konferens arrangeras gemensamt av föreningen SwedNanoTech och Uppsala Kommun. Målsättningen är att NanoForum ska utvecklas till det naturliga årliga internationella evenemanget i Norden inom nanoteknik och precis som förra året läggs konferensen i Uppsala.

– Jag blir stolt över att Uppsala åter är värd för en stor konferens i en kunskapsintensiv bransch. Att få hit Nordens största internationella konferens inom nanoteknik är viktigt för såväl näringslivet som Uppsala i helhet, säger Erik Pelling (S), kommunalråd.

Bland talarna finns Jonathan MacDonald, en internationellt välkänd investerare, entreprenör och författare och Ångströmlaboratoriets välkända batteriforskare Kristina Edström. SwedNanoTech är en paraplyorganisation för svenska aktörer verksamma inom nanoteknik. Vi arbetar för att påverka, skapa mötesplatser och bygga broar mellan akademi, industri, näringsliv och allmänhet för en ansvarsfull och säker utveckling av nanoteknologi.

_______________________
Avsändare: Uppsala kommun
_______________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.