0 0
Read Time:51 Second

UPPSALA YRKESGYMNASIUMS BYGGHALL   
>>   
Idag hålls regionfinalen i Uppsala yrkesgymnasiums bygghall på Björkgatan. Där avgörs vilken skolas utbildning som ska representera regionen på det stundande Yrkes-SM som äger rum 25–27 april, även den tävlingen hålls i Uppsala, närmare bestämt på Gränby sportfält. 

Dagens tävlande utgörs av Alléskolan i Hallsberg, Fredrika Bremergymnasiet i Haninge, Trägymnasiet i Ljusdal samt hemmahoppet Uppsala yrkesgymnasium i Jälla.

Tävlingsuppgiften genomförs i lag om två elever. Lagen får en uppgift som går ut på att sätta upp gipsväggar och tak enligt ritning och att montera lister enligt beskrivning. De tävlande lagen bedöms på flera olika sätt: resultatet av uppgiften, hur uppgiften har utförts, om den personliga skyddsutrustning som krävs har använts och om verktyg och utrustning har använts på ett säkert sätt.
Tävlingen pågår under hela onsdagen. Vi kommer naturligtvis att redogöra för slutresultatet här – så snart en vinnare är utsedd. Till dess håller vi tummarna för våra deltagare från Uppsala yrkesgymnasium i Jälla!!!
// UmLn / redaktion@luthagsnytt.se

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.