0 0
Read Time:56 Second

>>     
Tisdag 13 februari
inbjuder Uppsala kulturskola kommunens elever i årskurs 1 och 2 till den traditionella allsångskonserten i Uppsala Konsert & Kongress. Den har blivit ett av Uppsalas största konsertevenemang med över 4 000 personer i publiken.

Årets konsert, Fest i Trolleberg, är en rolig och fartfylld föreställning och innehåller klassiker som Ett gammalt fult och elakt troll, Trollmors vaggsång, Trollrock och Edvard Griegs I bergakungens sal. 

Publiken får en musik-, dans- och teaterupplevelse och dessutom en presentation av orkesterns instrument. Sångerna och musiken är dramaturgiskt inbakade i en spännande historia med manus och regi av Helena Parrow, musiklärare på Uppsala kulturskola.

– Eleverna har i förväg övat på föreställningens sju sånger. Förväntan är stor inför att få sjunga tillsammans med Uppsala Paradorkester, Uppsala kulturskolas kammarorkester, kören Svalorna och skådespelare, säger biträdande kulturskolechef Monica Alwinder Gustafson.

Alla kommunens elever i årskurs 1 och 2 och lärare är inbjudna. Över 4 000 kommer till de fyra föreställningarna som ges i Uppsala Konsert & Kongress, Stora salen kl. 8.45 | 10.10 | 11.30 samt 13.15.
// Signerat Uppsala kommun
_______________________________________________________________________________________________________________________

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.