0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
Coronapandemin / Ekeby Hälsocenter  »

 

Den 17 januari öppnar Vårdcentralen Ekeby Hälsocenter i Uppsala en ny mottagning för vaccination mot Covid-19 för alla åldrar från 12 år.

 

Som första privata vårdcentral i Uppsala öppnar Ekeby Hälsocenter en vaccinationsmottagning på uppdrag av Region Uppsala. Vaccination mot Covid-19, dos ett, två och tre kommer att erbjudas alla från 12 år och uppåt.

– Vi är glada att kunna erbjuda god tillgänglighet i våra lokaler på Ekeby bruk centralt i Uppsala och bidra till att alla som vill ska kunna vaccinera sig. Vi har skaffat oss god erfarenhet av att vaccinera då vi deltog i vaccinationsarbetet både i våras och i somras, säger Charlotta Hagström, ansvarig för vaccinationsverksamheten på Ekeby Hälsocenter.

Verksamheten är ett samarbete mellan Ekeby Hälsocenter och dess systermottagningar Aros Hälsocenter och FrisQa, som alla tillhör Ekebygruppen.

 

Hur, var och när

Vaccinationsmottagningen ligger i Ekeby bruk (ingång 6F) och kommer att ha öppet vardagar kockan 9-16 och kvällsöppet mellan 16 och 20, inledningsvis på torsdagar.
Bokning sker i första hand digitalt via 1177.se, men det går även att ringa Ekeby Hälsocenter på telefonnummer 018-611 08 00 för att få vägledning och hjälp med bokning.

 

Extern skribent: Ekebygruppen AB

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.