NYBYGGNATION | Försäljningen av lägenheter i Brf Luthagen strand har inletts

LUTHAGEN • BOSTÄDER

>>

 

Säljstarten för bostadsrättsföreningen Luthagen Strand har redan skett. HSB informerar nu om att de upprättar en turordningslista enligt följande; bosparare efter antal poäng, medlemmar efter antal medlemsår och övriga intresserade efter datum för intresseanmälan.

På sin webbsida uppger den kooperativa bostadsrörelsen att ”alla på turordningslistan kommer att kontaktas av våra mäklare och erbjudas att köpa lägenhet i Luthagen Strand”.

 

 

De tillägger att ”samtliga lägenheter står som reserverade tills förturskön är bearbetad. Därefter släpps kvarvarande lediga lägenheter till öppna marknaden och markeras tydligt med ’Till salu'”.

Slutmålet är att det ska bli exklusiva bostadsrätter i Luthagen vid kanten av Fyrisån. Brf Luthagen Strand ska erbjuda välplanerade lägenheter med möjlighet till inglasade balkonger och många andra bekvämligheter som badrum med bastu, sovrum med walk-in-closet, vinkyl, dubbla balkonger, köksö med häll och ho, terrass, laddplatser, kanotförråd m.m.

 

Utemiljön vid Brf Luthagens strand

Innergården kommer att ha glasade växthus, pergola, grillplats och gemensamma odlingslådor. Gårdens genomtänkta grönska speglar årstidernas växlingar. För barn och barnbarn ska flera olika lekytor finnas. Sittytorna är placerade så att de både ger möjlighet till avskildhet och att känna sig som en del av det omgivande folklivet i Luthagen/Svartbäcken (det sistnämnda bara ett stenkast bort, på andra sidan ån).

 

 

Hiss och underbyggt garage

Den som bor i Brf Luthagen strand får tillgång till både hiss och parkeringsgarage i det egna huset, vilket är unika fördelar och annars sällsynta i Luthagen. Många platser förbereds som laddplatser för dig som har elbil, uppger HSB.

 

Samtliga bilder som visas i samband med denna artikel är hämtade från HSB.

 

Redaktionen UMLN

 

 

 

Fler nyheter

PENGAR | Felaktiga utbetalningar från den statliga lönegarantin ska minska

Agenda 2030 | Sverige på väg att missa matsvinnsmål

MÅENDE | Musik med mera firar tio år av sångglädje

MEDICIN | Ny upptäckt av hur antibiotikaresistens kan uppstå

EKONOMI | Nya EU-regler tandlösa mot multinationella företags skatteflykt

SVERIGE | MSB och Försvarsmakten informerar allmänheten om Nato