0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

TIPS / ERGONOMI / JOBBA HEMIFRÅN —

(SMARTASAKER.SE)

 

Innovatörna Emma Pihl och Henrik Bie har tagit fram ett hjälpmedel för alla som nu tvingas att arbeta hemifrån. Något vi på redaktionen inser är värt att dela med dig som läsare. Notera att följande är en text som vill informera såväl som sälja.
— Redaktion, UMLN —

 

 

Fler jobbar hemifrån och kontoret på hemmaplan kanske inte är det mest ergonomiska. Då är Posture balanssits ett bra hjälpmedel att ta till. Den aktiverar nämligen bålmuskelaturen när du sitter och jobbar eller pluggar. Du får bättre hållning, ökad balans och en rörlighet som motverkar smärtor från för mycket stillasittande.


Balanssitsen ger en lågintensiv träning som stärker coremusklerna. Den instabila sitsen kan tippa åt alla håll. Du behöver därför använda dina muskler för att sitta rakt på stolen. En bra bålstyrka ger en god hållning. Prova att använda balanssitsen 15–30 minuter varje dag och du kommer snabbt att lägga märke till dina nya mag-och ryggmuskler. Med en stärkt bålmuskulatur få du även en ökad blodcirkulation, vilket minskar spänningar och ger en bättre rörligheten.

Dessutom får du en mer ergonomisk arbetsställning när du sitter och jobbar. Balanssitsen har liknande funktion som en pilatesboll. Den är däremot mindre och lättare att stoppa undan. Eftersom balanssitsen går att luta åt bägge sidor kan du passa på att stretcha ut sidomusklerna i ryggen. Läs mer om Posture balanssits på företaget ”Smarta Sakers” webbsida.

 

Material: MDF träskiva, mjukt säte av polyester och bomull, gummi och stål.

 

Extern skribent: Smarta Saker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.