0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

CORONAPANDEMIN / UNGA KLARA / UPPSALA STADSTEATER —

 

Med anledning av de senaste nationella restriktionerna har Uppsala kommuns krisledningsnämnd beslutat att stänga Uppsala stadsteater till och med 25 januari då beslutet omprövas. Teatern ställer därmed in samtliga föreställningar av ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar”, vilken i stället kan ses digitalt.

Uppsala kommuns krisledningsnämnd beslutade strax innan jul att flera förvaltningar och bolag ska arbeta hemifrån, plus att alla offentliga verksamheter som inte är helt nödvändiga ska vara stängda. Detta för att ytterligare minska risken för smittspridningen av covid-19.

Det innebär att Uppsala stadsteater stänger i väntan på ett nytt besked från kommunen, vilket förväntas komma den 25 januari.

Därmed kommer inte ensemblen i ”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” att kunna repetera på teatern eller ha premiär som tänkt i mitten av januari. Uppsala stadsteater ställer därför in samtligaföreställningar av produktionen.

Föreställningen ”De kommer att drunkna i sina mödrar tårar” är ett samarbete med Unga Klara och kan ses digitalt via Unga Klara från och med 13 januari till och med 31 mars. Föreställningen kräver biljett, vilket kan köpas via Unga Klara.

Uppsala stadsteater planerar just nu för att kunna spela vårens övriga föreställningar.

Extern skribent: Uppsala stadsteater

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.