0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER / UPPSALA KOMMUN —

Med anledning av Folkhälsomyndigheten (FHM) och Region Uppsalas skärpta allmänna råd kommer Bibliotek Uppsala att behöva vidta ytterligare åtgärder för att bidra till minskad smittspridning. Tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För att bidra till minskad smittspridning kommer vi att hålla stängt under lördagar och söndagar fram till 17 november på samtliga av våra bibliotek och kulturhus. Under helgerna bemannas våra bibliotek av medarbetare från olika arbetsgrupper. Genom att undvika att medarbetare från olika arbetsgrupper tillfälligtvis arbetar tillsammans ökar möjligheten att kunna fortsätta hålla biblioteken öppna för allmänheten under vardagar.

Program och evenemang fortsätter som vanligt
De åtgärder som vi idag redan vidtagit för att minska smittspridning under våra program och evenemang lever upp till Folkhälsomyndigheten senaste direktiv. Vi kommer att bevaka frågan noggrant för att eventuellt göra enskilda anpassningar om förutsättningarna skulle ändras. Besök gärna b

Färre besökare i våra lokaler
För att minska antalet besökare som vistas i våra lokaler kommer vi att slopa förseningsavgifter till och med 15 november. Vi uppmanar våra besökare att inte vistas för länge i våra lokaler och att hålla avstånd med andra besökare och med vår personal.

Biblioteksbussarna tar en paus
Med anledning av det begränsade utrymme på våra biblioteksbussar och de utökade restriktionerna kommer vi inte att kunna genomföra körningar som planerat. Det innebär att biblioteksbussarna pausar sina körningar till och med 3 november.

___________________________
Extern skribent: Uppsala kommun

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.