0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

• ALLSÅNG PÅ SKANSEN • STOCKHOLM | SVT / Stiftelsen Skansen
>


|BILDEN: Allsång med Sanna Nielsen på Skansen. (Arkivbild från 2017).

>>

Tisdagen efter midsommar (23 juni) är det traditionsenlig premiär för en sommarfavorit: Allsång på Skansen. I år utan publik, för första gången sedan starten 1935. Sanna Nielsen är programledare och vilka artister som gästar henne på Sollidenscenen ser du i listan nedan.

– Det ska bli jätteroligt att ännu en gång få leda Allsång på Skansen. Att få sjunga tillsammans, sprida glädje och gemenskap över hela landet, säger programledaren Sanna Nielsen, som leder sändningarna från Skansens Sollidenscen för femte året i rad.

Programmet kommer att vara sig likt, även om publikhavet nedanför scenen uteblir just detta år:

– Vi hoppas att värmen och glädjen från Sanna, orkestern och gästartisterna på scenen fortsatt når ända ut i tv-sofforna, precis som den brukar, säger Per Rådelius, SVT:s projektledare för Allsång på Skansen.

– Med våra nedslag hos både kända och okända personer runtom i landet, låter vi programmet binda ihop Sverige för en liten stund. Tradition och igenkänning är kanske viktigare än någonsin och det känns ju tydligt att allsång verkligen är en förenande kraft för oss alla, säger Per Rådelius.

Under sändningsperioden
Allsång på Skansen kommer inte att ha någon publik på plats i år och området runt Sollidenscenen spärras av måndag–tisdag under hela sändningsperioden och Skansen kommer att hålla stängt under tisdagskvällarna.

– Vi är otroligt glada över att kunna genomföra Allsång på Skansen även i år från Sollidenscenen, en av Sveriges bästa utomhusscener. Men för att allsångssommaren vara säker och trevlig behöver vi att alla sjunger med hemifrån i år, säger Yvonne Nordlind, Skansens marknads- och kommunikationschef.

<<
_______________________________
Artikelförfattare: Stiftelsen Skansen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.