0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Morgonen den 2 maj 2017 präglas i studenttäta området av sorg, oro och förvirring efter att det misstänkta mordet på en PET-burksamlande cyklist blev uppenbart. Mannens cykel låg alltjämt kvar på platsen där dådet sannolikt måste ha skett, intill ett buskage vid en sopstation/cykelföråd. Några tomburkar som föll ur de påsar som alltjämt klamrar sig fast vid cykelns styren tillför, märkligt nog, en extra dimension av obehag inför det drama som utspelat sig här någon gång under den gångna natten.
Polisen inledde tidigt på morgonen dörrknackning i jakt på vittnen och flera hundpatruller fanns på plats.
– Vi hoppas kunna finna, och säkra, alla former av bevisning. Inte minst i form av dna, uppgav en av hundförarna samtidigt som han och den fyrbente kollegan hukade sig under för att sedan försvinna bortom de uppsatta polisavspärrningarna.

Förundersökningen rubricerar dödsfallet vid Studentvägen som mord.
– Det har med de yttre skador kroppen uppvisar, säger Christer Nordström när Luthagsnytt når honom efter lunch. Offret påträffades av en joggare strax efter klockan sex i morse.
Han var då livlös och fördes akut med ambulans till Akademiska sjukhuset där han sedan dödförklarades.
– Just nu pågår ett massivt informationssamlande för att vi ska kunna ringa in de faktiska omständigheterna rundet det hela, berättar Nordström. Dörrknackningen i området runt platsen har gett vid handen en del som definitivt kan vara av intresse.
Nu vill polisen ha in ännu fler vittnesuppgifter. På sin hemsida beskriver man offret enligt följande:
Mannen har ett asiatiskt utseende. Han är ca 170 cm lång, och har normal kroppsbyggnad. Svart hår med högt hårfäste. Han är iklädd en gråaktig kavaj och blå jeans/mjukisbyxor och svarta skor.
Om du vet, eller tror dig veta, något om fallet – meddela då polisen på telefonnummer 114 14.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.