0 0
Read Time:54 Second

• TEATER • GOTTSUNDA | Framflyttad / Sars-cov2-pandemin / LÄNK / Uppsala stadsteaterFrån repetitionen av den nu framflyttade pjäsen Loranga, Loranga. Här med Elisabeth Wernesjö. Premiär i augusti 2021.

>>

Årets sommarteaterföreställning ”Loranga, Loranga” skjuts upp och får premiär i augusti 2021. Precis som planerat ges föreställningarna nästa år i Gottsunda, under bar himmel och med fri entré.

Då lagen om högst 50 personer fortfarande gäller har beslut idag fattats att det inte är möjligt att genomföra en sommarteaterföreställning med fri entré och en förväntad stor attraktionskraft. Föreställningen Loranga, Loranga ställs därför in sommaren 2020. Produktionen skjuts upp ett år och får ett nytt planerat premiärdatum i augusti 2021. 

Barbro Lindgrens egensinniga, varma och roliga berättelser om Loranga, Masarin och Dartanjang har kommit att bli en klassiker för både barn och vuxna. Scensommar i Uppsala-programmet vänder sig till barn och unga såväl som en vuxen publik, och är en nysatsning av sommarteater i staden med särskilt stöd från Uppsala kommun.
Läs mer om Loranga, Loranga på Uppsala stadstearters webbsida via den här länken.

<<

________________________________
Artikelförfattare: Uppsala stadsteater

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.